Meniu
Cosul Meu

Despre Noi

Amintirile tale, misiunea noastra

Prietenii nostri blanosi inseamna totul pentru noi; aduc bucurie si ne insenineaza fiecare zi, ei sunt companiile noastre loiale.

Serviciul nostru de portrete perzonalizate  este cadoul pe care il vei pretui pentru totdeauna. Animalutul tau de companie se va simti important cand portretul lui va atarna pe perete.

 Review-uri de la animalute: ' Este absolut uimitor!’, ’ Sunt mai mult decat multumit de portretul meu. Multumesc din suflet!’ 

Comanda un portret unic cu cainele, pisica sau orice alt animal de companie imbracat intr-un costum, fie el intr-un stil renascentist, regal, sportiv. Pentru a garanta ca esti multumit de portretul personalizat al animalului tau de companie, trimitem intotdeauna o dovada digitala inainte de tiparire.


Exprima-le personalitatea: Toate printurile noastre  sunt complet unice si nu sunt disponibile oriunde in lume. Artistii nostri sunt antrenati sa captureze caracteristicile unice si trasaturile faciale ale animalului tau de companie si sa le transpuna personalitatea in portretul final.